Vi behöver fler glada konsulter

Vi söker fortlöpande efter glada och jordnära konsulter som kan vara med och göra oss ännu bättre. Är du lyhörd och har ett stort engagemang? Är du en kreativ person som vill vara med och utveckla framtidens kommunikation?

Om Workbox

Vi är en liten organisation med ett brett nätverk av designers, skribenter, fotografer och kreatörer som alla brinner för att hjälpa våra kunder med att skapa och utveckla framgångsrika varumärken och kommunikationslösningar.


Vi söker just nu en frilansande Formgivare/designer

Vi söker en dig som är en stjärna på photoshop och älskar design av allt från trycksaker till digital kommunikation. Du kommer att jobba som underkonsult och resurs på vårt kontor i Västerås där du kommer att samarbeta med både interna och externa specialister. Skicka din intresseanmälan till ulf.casselgard@workbox.seVi söker fler glada konsulter som vill sitta hos oss

Är du frilansare och vill ha fler arbetskompisar? Nu har vi några arbetsplatser lediga som vi kommer att hyra ut till dig som är frilans och verksam inom reklam, webb, pr, film, marknadsföring eller närliggande verksamhet. Du liksom vi tycker det är trevligt att jobba tillsammans med likasinnade. Hör av dig till ulf.casselgard@workbox.se så får du mer information.


Du är välkommen att skicka in din CV även om du söker andra tjänster än de vi annonserar efter just nu. Har du frågor är du välkommen att hör av dig till vår VD, Ulf Casselgård, 0703-95 96 22, ulf.casselgard@workbox.se