• VSM_IMG_6205_900

Design av gåvogram

När du skänker en gåva till Västerås stadsmission vid firande av en högtidsdag eller som en minnesgåva får du ett vackert gåvogram till den adress som du anger. Du väljer själv vilken typ av högtid du vill uppmärksamma. Födelsedag, jul, examen, dop, bröllop eller annat.

Vad vi gjort

Workbox jobbar tillsammans med Västerås stadsmission när det gäller allt från hemsida till att ta fram marknadsföringsmaterial för olika tillfällen under året.

En del av motiven till de nya gåvogrammen har skänkts av lokala västeråsfotografer som deltog i ett fotoprojekt till förmån för Västerås stadsmission 2015. Gåvogrammen går även att köpa i second hand-butiken på Erikslund i Västerås.

Läs mer om hur du kan hjälpa till

Västerås Stadsmissionen

Västerås stadsmission driver verksamhet för människor i hemlöshet, missbruk och kriminalitet, för utsatta ungdomar och andra i behov av stöd. Västerås stadsmission verkar lokalt i Västerås för västeråsare.

Verksamheten finansieras av gåvor från privatpersoner, företag och organisationer, bidrag från huvudmännen och olika myndigheter, ersättning för upphandlade verksamheter och sålda tjänster samt överskott från egna verksamheter.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna oss för mer information.

Ulf Casselgård, Projektledare
E-post: ulf.casselgard@workbox.se
Telefon: 0703-95 96 22